Restaurare sistem in Ubuntu si distributiile derivate cu SystemBack

Restaurarea sistemului este o caracteristica pentru orice sistem de operare care permite utilizatorului sa aduca calculatorul la un punct anterior in timp, pentru remedierea unor defectiuni ale sistemului. Uneori, instalarea unui program sau driver poate face sistemul de operare sa functioneze defectuos. Restaurarea sistemului poate aduce calculatorul intr-o perioada in care lucra bine. Acesta nu va afceta documente, imagini sau alte date. SystemBack face copii de siguranta a sistemului si a fisierelor de configurare. In cazul unor probleme puteti restaura cu usurinta la starea anterioara a sistemului. Exista si caracteristici suplimentare cum ar fi copierea sistemului, instalarea sistemului si crearea de sistem live.

ATENTIE: Restaurarea sistemului nu va restabili documente, muzica, e-mail-uri sau fisiere personale de orice fel. Nu va restaura fisierele sterse accidental. Daca nu exista punct de restaurare pe calculator, restaurarea sistemului nu se poate realiza.

Este disponibil pe Ubuntu 15.10/15.04/14.04, LinuxMint si alte distributii derivate din Ubuntu. Instalarea aplicatiei SystemBack se face din Terminal introducand urmatoarele comenzi:
$sudo add-apt-repository ppa:nemh/systemback
$sudo apt-get update
$sudo apt-get install systemback




Comments

Postari populare

Deschideți folderele instantaneu activând o setare ascunsă în Nautilus

UPT - o soluție simplă și puternică pentru gestionarea pachetelor în Linux

Backdoor descoperit în XZ Utils amenință sistemele Linux

NEWS TECH: Canonical extinde suportul LTS la 12 ani

RUA - o soluție elegantă pentru instalarea pachetelor din AUR

Instalați ImageMagick 7 pe Debian și Ubuntu

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

LibreOffice Writer - inserarea si formatarea tabelelor

Instalare ImageMagick în Linux

Avantajele programelor open source