SMPlayer - un player media aproape perfect

SMPlayer este probabil cel mai folosit player multimedia pe platforma Linux. El a fost lansat in anul 2006 si este de fapt un MPlayer care ofera o interfata grafica cu utilizatorul. Chiar daca este un simplu GUI care face uz de functiile prezente in MPlayer, SMPlayer adauga o multime de caracteristici acestui player.

SMPlayer este usor de instalat si folosit in functie de distributie. El nu este inclus implicit in distributiile Linux, de obicei utilizatorii instaleaza player-ul SMPlayer.

Instalarea player-ului SMPlayer se instaleaza din managerul de software al distributiilor Linux sau prin compilare.

SMPlayer este un media player pentru redarea in primul rand a clipurilor video. Vine cu o serie de caracteristici precum setari de sunet, imagine, adaugarea de subtitrari, etc. Cu SMPlayer vine o a doua aplicatie numita SMPlayer YouTube Browser ce poate fi folosit pentru redarea clipurilor video de pe Youtube direct in player si chiar le puteti descarca in calculator.


 PRO:


SMPlayer vine cu multe caracteristici precum SMPlayer Youtube care este la indemana tuturor, rapid si eficient; cauta subtitrari.


 CONTRA:


Desi este o aplicatie foarte buna, pot sa apara rar redarea unui clip video datorita sistemului de operare sau a formatului videoclipului.


 CONCLUZIE:

SMPlayer este o solutie stabila si eficienta atunci cand nu esti fericit cu aplicatia multimedia implicita din distributia  dumneavoastra.



Comments

Postari populare

Simplificați-vă sarcinile în Linux

O fereastră către interiorul sistemului Linux cu Inspector

Numărul de serie al calculatorului dvs Linux

Estompați fețele din imagini și videoclipuri cu deface în Linux

Beaver Notes - o aplicație de notițe open-source pentru Linux

Geany IDE - funcția de compilare și rulare

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

free - comandă CLI în Linux

Pregătiți-vă pentru lansarea noului mediu desktop LXQt 2.0

LibreOffice Writer - inserarea si formatarea tabelelor