Zorin-OS - sistem de operare Linux pentru utilizatorii de Windows

A aparut versiunea 6 a sistemului de operare Zorin-OS in variantele Core (32 si 64bit) si Lite (pentru calculatoare degeneratie mai veche). Zorin-OS poate fi folosit si de utilizatorii de Windows. In continuare puteti citi despre sistemul de operare despre ce poate sa va ofere.

Multi-functional
Zorin OS este un sistem multi-funcţional de operare conceput special pentru utilizatorii de Windows care doresc să aibă acces uşor şi fără probleme la Linux. Ea se bazează pe Ubuntu, care este cel mai popular sistem de operare Linux în lume.

Software exclusiv
Zorin dispune de un program unic de Look Changer creat exclusiv pentru Zorin OS. Aceasta permite utilizatorilor de a schimba interfaţa cu utilizatorul, la simpla atingere a unui buton. Alte programe unice includ Screen Manager de Splash, Manager de Internet Browser Plus şi de fundal.
1. Look Changer vă permite să vă schimbaţi desktop-ul tau sa arate si sa se ​​comporte ca, fie Windows 7, XP, Vista, 2000, Mac OS X sau Linux (GNOME) pentru uşurinţa de utilizare finală.
2.Internet Browser Manager are rolul de a instala sau dezinstala browsere alternative.
3. Background Plus vă permite să setaţi un clip video, fişier audio sau screensaver ca fundal pentru a îmbunătăţi experienţa desktop.

Flexibilitate
Zorin OS oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate.Acesta vă permite să utilizaţi sistemul de operare Zorin alături de sistemul de operare curent şi rula programe pentru Microsoft Windows, în sistemul de operare Zorin, cu ajutorul a Wine si PlayOnLinux.

Principalele avantaje
1. SECURITATE: Zorin este un sistem de operare imun la viruşii de Windows nu va trebui niciodată să vă faceţi griji cu privire la orice malware. Atunci când vine o ameninţare la adresa securităţii potenţial apare, actualizări de software, de obicei, vin într-o chestiune de ore. Cu Zorin OS sunteţi sigur ca aveti mintea impacata.
2. MULT MAI RAPID: Zorin OS este super rapid. Zorin OS este mai rapid decat Windows 7 şi Mac, deoarece este mult mai uşor. Unele programe de Windows ruleaze chiar şi mai repede în sistemul de operare Zorin cu WINE (care vine pre-instalat cu sistemul de operare Zorin), decât în Windows.
3. CASETA SOFTWARE: Zorin OS este dotat cu tot felul de programe de care aveti nevoie, de la suite de birou pana la editori video.

Download sistem de operare Zorin-OS

Comments

Postari populare

Simplificați-vă sarcinile în Linux

O fereastră către interiorul sistemului Linux cu Inspector

Numărul de serie al calculatorului dvs Linux

Estompați fețele din imagini și videoclipuri cu deface în Linux

Beaver Notes - o aplicație de notițe open-source pentru Linux

Geany IDE - funcția de compilare și rulare

Modalitati de instalare a aplicatiilor in Linux Mint

free - comandă CLI în Linux

LibreOffice Writer - inserarea si formatarea tabelelor

Pregătiți-vă pentru lansarea noului mediu desktop LXQt 2.0